•  

Seizoenafsluiting

Komend weekend staat in het teken van afsluiting van het voetbalseizoen! Voor het merendeel van de teams wel te verstaan, want een enkeling gaat nog nacompetitie spelen voor klasse behoud, dan wel een poging doen alsnog promotie af te dwingen. Zowel zaterdag als zondag zal in een gezellige sfeer kunnen worden nagebabbeld over de resultaten van het afgelopen seizoen. Onder het genot van een drankje, een hapje en een stukje muziek kan dan tevens vooruitgeblikt worden naar een nieuw seizoen op een nieuw sportpark.

Zondag wordt het extra druk op Jacobskamp als de tegenstander van ons eerste elftal (Braakhuizen) met steun van een grote supportersschare een gooi naar het kampioenschap in de vierde klasse G gaat doen. Welkom bezoekers!

Onze supportersclub tekent voor de finale van het latje trappen en de huldiging van de kleine kampioenen!

De mensen van onze commissie nevenactiviteiten hebben speciaal voor onze senioren een leuk programma in elkaar gezet en zij zullen samen met het kantinepersoneel de zaak in goede banen leiden! Alvast dank aan de organisatie!

Onvermeld in dit verband mag niet blijven dat Kees en Elly voor het laatst actief zijn in onze kantine. In de afgelopen seizoenen stonden zij garant voor gezelligheid en sfeer en een goede dienstverlening.

Samen met hun team hebben zij zich met veel energie ingezet om het de bezoekers van de kantine naar de zin te maken! Dat gold uiteraard ook voor onze leden en supporters. Het is goed hier zondag aanstaande even bij stil te staan en door middel van een dankbare hand of een hartelijk woord blijk te geven van je tevredenheid.

Een plezierige seizoenafsluiting gewenst!

Terug naar het overzicht