•  

Actie: “Help je club en win!“

Beste leden,

Wij hebben in het najaar een dringend beroep gedaan op alle leden om te proberen nieuwe sponsoren aan te brengen voor onze club. Wij hebben hiervoor een aantal geldprijzen en een aantal andere prijzen beschikbaar gesteld voor degene die onze sponsorcommissie in contact bracht met een kandidaat-sponsor.

Helaas moeten wij constateren dat er bijzonder weinig animo is geweest onder onze leden om contacten met nieuwe sponsoren aan te brengen dan wel prijzen te winnen. Wij moeten dan ook mededelen dat deze actie is mislukt en wordt beëindigd met een minimaal resultaat en zonder uitkering van prijzen.

Wel hopen wij dat er toch nog leden zullen zijn die ons in contact kunnen brengen met potentiële sponsoren zodat wij deze als sponsorcommissie kunnen benaderen en eventueel een sponsoruiting voor onze club kunnen realiseren.

Wij kunnen het als sponsorcommissie niet alleen en zijn dan ook zeer gebaat met jullie hulp en steun. Dus informeer nog eens bij collega’s, vrienden, ouders, werkgever en bekende ondernemers of dat er mogelijkheden zijn voor onze club om in contact te treden met deze personen en bedrijven. Wij hebben als club heel veel baat bij voldoende sponsoren zodat wij iedereen op een goede manier kunnen laten sporten.

Sponsorcommissie Sport Club Den Dungen

Terug naar het overzicht