•  

KNVB groepactie: Nederland - Spanje

Beste mensen,

De zweefduik van Van Persie, de 5-1, de euforie na de wedstrijd: wat was het bijzonder! Op dinsdag 31 maart 2015 ontmoet het Nederlands elftal Spanje weer, dit keer op eigen bodem in de Amsterdam ArenA! Aftrap 20:45 uur.

Voor deze oefeninterland is er weer een groepenactie. KNVB-leden kunnen bij een minimale afname van 15 stuks tegen het gereduceerde tarief van € 15,- kaarten bestellen voor deze wedstrijd via knvb.nl/groepenactie. Een mooie gelegenheid voor een uitje voor elftallen of bijvoorbeeld alle vrijwilligers en verenigingsscheidsrechters.

Bij deze wedstrijd wordt voor het eerst gebruik gemaakt van een online bestelpagina. Betaling vindt plaats via iDEAL. Bestellingen verlopen dus niet meer via de rekening courant . Op deze manier kunnen elftallen desgewenst ook zelf kaarten bestellen.

Wij nodigen je van harte uit om deze groepsactie en de link knvb.nl/groepenactie te verspreiden onder de leden van jouw vereniging. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via internetverkoop@knvb.nl

Bij voorbaat dank en graag tot ziens bij Nederland-Spanje!

Met vriendelijke groet,

KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

KNVB Ticketing

Meer informatie: www.knvb.nl/groepenactie

Terug naar het overzicht