•  

Verslag van de jaarvergadering van de Supportersclub d.d. 17 november 2014

  1. Opening: De voorzitter heet iedereen van harte welkom op deze jaarvergadering. Verder gaat het goed met de supportersclub, het ledenaantal is iets afgenomen naar 129 leden.
  2. Ingekomen stukken en mededelingen: Er zijn geen belangrijke stukken binnen gekomen. Aanwezig het voltallige bestuur (6 personen) en 6 leden. 1 afmelding van Henk van Roij
  1. Verslag jaarvergadering 25 november 2013: Dit verslag is gepubliceerd op de website van RKVV Den Dungen. Tevens wordt het verslag ter inzage aan de aanwezige leden uitgereikt. Er zijn geen op/aanmerkingen op dit verslag en wordt verder goedgekeurd met dank aan de samensteller.
  1. Financieel verslag seizoen 2013-2014: Het financiële verslag was een half uur voor aanvang van deze vergadering af te halen bij het bestuur en wordt tevens uitgereikt bij binnenkomst. Henk Hellings geeft hierna een uitgebreide toelichting op dit verslag. Ook is te zien dat de supportersclub een fikse bijdrage heeft gedaan aan de voetbalclub t.a.v. het nieuwe sportpark. Ook is er nog een bedrag gereserveerd voor het eventueel aan te leggen pannaveldje.

Hierbij wordt opgemerkt dat het bedrag ad 620,05, opgehaald tijdens de loterij t.g.v. het 50 jarig bestaan en bestemd voor het pannaveldje, in de voorliggende jaarrekening 2013-2014, in mindering is gebracht op de schenking ad 5000,00 aan de voetbalvereniging; zodra bekend wordt wanneer het pannaveldje wordt aangelegd, zal het bedrag ad 620,05 weer vrijgemaakt en verdubbeld worden.

  1. Verslag kascommissie: Mari van Zandbeek heeft samen met Geert Mutsaars de kascontrole uitgevoerd. Ze hebben de boekhouding en de daarbij behorende bescheiden over het seizoen 2013-2014 gecontroleerd. Mari meldt in de vergadering dat het er allemaal duidelijk en keurig verzorgd uitzag. Geert beaamt dit en geeft de supportersclub een groot compliment voor de financiële status, Ook meldt Mari dat de ontvangst met koffie en koek lekker was. Geert wil de vergadering dan ook voorstellen om het bestuur decharge te verlenen voor de financiële verantwoording over het seizoen 2013-2014. Met wederom een compliment aan de penningmeester.
  2. Kascommissie seizoen 2013-2014: Mari van Zandbeek wordt bedankt voor zijn bewezen diensten tijdens de afgelopen 2 seizoenen. Geert gaat zijn tweede jaar in en krijgt daarbij assistentie van Iwan van Roessel. Hans van Lieshout is bereid om de taak als nieuwe reserve op zich te nemen.
  3. Pauze: Deze werd gebruikt om een drankje te nuttigen dat aangeboden wordt door de supportersclub.
  4. Bestuursverkiezing: Aftredend en herkiesbaar Hemke van de Aa. Er waren geen nieuwe kandidaten aangemeld. Hemke werd met algemene instemming weer voor een periode van 4 jaar gekozen.
  5. Feestavond: Dit jaar is er voor gekozen om de feestavond op 13 september 2015 in de kantine te laten plaatsvinden in de plaats van de Majorca-Bar. De inrichting en details zullen nog met Danielle en Iwan worden besproken. Ook is met Kees Broeren van de Majorca Bar netjes uitgelegd waarom we hier voor hebben gekozen. Ook is de band “Baby Blue” vastgelegd voor deze avond. Voor leden en partner van onze sponsors is deze feestavond gratis, introducees van de overige leden betalen 15 euro eigen bijdrage.
  6. Activiteiten: Het latje trappen op zondag is een grote bron van inkomsten voor onze vereniging, dit jaar hebben we een extra wedstrijd (tweede helft tegen Tongelre). De fietstocht van 2014 was weer zeer goed verlopen, het weer was uitstekend en alle deelnemers waren zeer lovend. Na de vragen en de muzikale quiz kwamen de prijzen op de juiste plaats terecht . De fietstocht voor 2015 staat wederom gepland op eerste pinksterdag 2015.

De samenwerking tussen de supportersclub en Tifo.nl staat op een laag pitje, vanwege de verhuizing en andere werkzaamheden van de eigenaar. Mochten we verder iets nodig hebben zullen we contact opnemen met Tifo.

Komend jaar organiseert de Supportersclub tijdens de Nieuwjaarsreceptie opnieuw de uitreiking van de Theo van Vessem trofee (groenwitter van het jaar) wij hebben een potentiele kandidaat op het oog welke dan ook toegevoegd wordt aan de “Walk of Fame”, die tevens uitgebreid wordt met een tegel die verwijst naar Theo van Vessem.

“Trap em in ut wasmechien” tijdens de braderie ging afgelopen jaar goed, Ook hebben we afgelopen jaar weer een bijdrage mogen ontvangen van “Stichting het oude Ambacht”, waarvoor onze dank. Ook dit jaar zullen we op de braderie aanwezig zijn met onze activiteit. Van af deze plaats willen we de vrijwilligers die ieder jaar belangeloos hun medewerking verlenen nogmaals dank zeggen.

  1. Sponsering: De supportersclub heeft nog steeds het contract als hoofdsponsor van het pupillenweekend. Ook komend seizoen willen we, net als afgelopen seizoen, de kampioenen van de jeugd op gepaste wijze in het zonnetje zetten. Op 7 december 2014, tijdens de laatste thuiswedstrijd van het 1e elftal voor de winterstop, deelt de supportersclub net zoals vorig jaar gratis erwtensoep uit aan alle aanwezigen, wat dit jaar financieel ondersteund wordt door Koen Plieger jr. en Marco Vissers, waarvoor alvast onze dank. Verder heeft de supportersclub gevraagd of dat iemand nog een leuk initiatief weet waar wij onze (financiële) steun aan kunnen verbinden, uiteraard moet het te maken hebben met de voetbalvereniging.
  2. Rondvraag: Mari vraagt of het mogelijk is dat er koffie wordt geserveerd tijdens de rust op de tribune, we zullen dit met Danielle en Iwan opnemen. Geert wil gebruik maken van de gelegenheid om de supportersclub een groot compliment te geven. Bart vraagt of dat er iets gedaan kan worden aan de gladde optreden bij de tribune, wij nemen dit op met de voetbalclub. Hans merkt op dat de stoelen op de tribune nat en vies zijn. Hein vraagt zich af waarom er niet meer gebruik gemaakt wordt van het scorebord. Ook dit wordt besproken met de voetbalclub.                                       
  3. Sluiting: De voorzitter bedankt eenieder voor zijn aanwezigheid en inbreng.

En stelt voor om gezamenlijk nog een paar consumpties te nuttigen die aangeboden worden door de supportersclub.

Terug naar het overzicht