•  

SportClub Den Dungen in actie voor eigen clubkas

Op maandagavond 30 mei a.s. organiseert SportClub Den Dungen met de VriendenLoterij een belactie om geld in te zamelen voor de clubkas.  Wij kunnen daarbij uw hulp goed gebruiken!

Op 30 mei kunt u tussen 19.00 en 21.30 uur een telefoontje verwachten van één van de leden van Sportclub Den Dungen. Zij vragen u dan of u meespeelt met de vriendenloterij en of u Sportclub Den Dungen wilt aanmerken als het goede doel waarvoor u mee speelt. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze clubkas. Speelt u nog niet mee, dan vragen onze leden of u lid wilt worden van de Vriendenloterij en Sportclub Den Dungen wilt aanmerken als het goede doel waarvoor u mee speelt.  Als 50 deelnemers bijvoorbeeld met één lot een heel jaar voor een club of vereniging meespelen, dan levert dit de clubkas 4.612,50 euro op. Bij 150 deelnemers is dat 13.837,50 euro per jaar. De clubleden maken als deelnemers van de VriendenLoterij maandelijks kans op grote (geld)prijzen.

Hoe meer loten we verkopen, hoe meer u de clubkas steunt.

En de VriendenLoterij keert een extra bonus uit aan de top-7 clubs en verenigingen die in de maand mei de meeste loten heeft verkocht. Hou op 30 mei dus je telefoon in de gaten!

     

 

 

                                                  

Terug naar het overzicht