•  

Veteranenelftal seizoen 2017 / 2018

Beste Leiding/Kaderleden/Spelers Lagere seniorenelftallen.

Zoals jullie allen wellicht nog wel weten hebben we als Voetbalvereniging Den Dungen zowel het afgelopen seizoen als ook dit seizoen gekeken of er draagvlak is om een veteranenelftal op te zetten.

Ondanks het enthousiasme van een aantal personen moeten wij helaas melden dat het ook voor komend seizoen niet lukt om dit op een verantwoorde manier neer te zetten. Want om hieraan vorm te geven, en dan natuurlijk het liefst voor een aantal jaren, vraagt dit wel om een solide basis van 20 tot 22 spelers.

Doordat concreet slechts 14 personen interesse hebben getoond, waarbij enkele twijfelgevallen, of spelers die op een bepaalde tijd willen spelen en/of alleen indien andere ook meedoen wel willen aansluiten, is er voor ons onvoldoende basis om te kunnen beginnen met een veteranenteam.

Voor het komende seizoen moeten we het dus nogmaals in de wachtkamer zetten.

Wel zijn we op zoek naar een paar enthousiaste personen die hiervoor ideeën hebben en hierin ook het voortouw in willen nemen. Dus denk je na het lezen van bovenstaande: Dit lijkt me wel iets voor mij en hier wil ik me voor inzetten, schroom dan niet en meld je aan. Dit zodat onze club straks ook weer kan beschikken over een leuk en gezellig veteranenelftal. 

Met vriendelijke groet

Commissie Voetbalzaken

Terug naar het overzicht