•  

Vrijwilligers houden naam van de club hoog!

We zijn ons bij SC Den Dungen zeer bewust van het doel van de vereniging: aan onze voetballende en korfballende leden optimaal sportplezier bieden. Belangrijke pijlers voor het voldoen aan de verenigingsdoelstelling zijn een financieel gezonde huishouding, een degelijke organisatiestructuur en betrokken en enthousiaste medewerkers. Aan deze laatste groep werd tijdens een door de AC georganiseerde gezellige bijeenkomst dank gezegd.

De grote groep vrijwilligers waarover SC Den Dungen nog steeds kan beschikken, realiseert zich dat vrijwilligheid geen vrijblijvendheid betekent. Alle voorkomenden werkzaamheden en opgenomen taken worden plichtsgetrouw en met verantwoordelijkheidsgevoel uitgevoerd. Er wordt gewerkt volgens de binnen de club gemaakte regels en afspraken. De normen en waarden die we er binnen de vereniging op na houden, draagt men vanuit de voorbeeldfunctie uit.

Vanuit je vrijwilligerswerk iets kunnen betekenen voor een ander geeft voldoening. Zeker als we er samen in slagen om inderdaad zowel de actieve sporter als de indirect betrokkenen in verenigingsverband sportplezier te kunnen bieden. Naast de sportieve prestaties is de gezamenlijke inzet van vrijwilligers van grote waarde voor de uitstraling van de club. Door een hechte samenwerking en vanuit een positieve houding geven vrijwilligers inhoud aan onze vereniging en werken op die manier steeds aan de goede naam van de club. Een vereniging waar we graag bij horen en trots op zijn. Ook in het seizoen 2017-2018 kan ongetwijfeld weer op jullie steun gerekend worden. Dank daarvoor!

 

 

Terug naar het overzicht