•  

Fantastische keepersclinic 13 april

Afgelopen Vrijdag 13 april heeft Elise van der Linden zelf keepster en één van de eigenaressen van Keep Total bij ons op de club een keepers clinic verzorgd.

Een groot aantal pupillenkeepers en juniorenkeepers hebben hier met veel plezier aan deelgenomen. Hierin hebben al onze keepers hun talenten kunnen laten zien en een begin gemaakt om zich nog verder te kunnen ontwikkelen. Ruim 1,5 uur zijn we bezig geweest met de vele facetten van het keepers vak. Vooral houding en bewegen als keeper hebben centraal gestaan bij de oefenstof.

Met veel enthousiasme bracht Elise de oefenstof over op al onze keepers en trainers. Onder aanmoediging van ouders en geïnteresseerde gingen onze keepers aan de slag met de oefenstof. Samen met John, Ramon en Elise zijn de oefeningen uitgevoerd en hebben we veel geleerd. Na afloop hebben we allemaal nog wat gedronken en hebben we nog informatie gehad over handschoenen en het onderhoud hiervan. Al met al hebben we zeer genoten van deze keepersavond en is dit zeker voor herhaling vatbaar.

We bedanken Elise voor de leuke clinic. Rien van de Broek, John van der Donk en Ramon van Giersbergen voor de organisatie en hulp bij deze geweldige keepersclinic. En natuurlijk onze keeperstalenten voor hun komst en inzet!

Heeft u nog vragen of denkt u dat keepen of keeperstraining geven lijkt mij ook wel wat! Schroom u niet en vraag naar verdere info bij ons op de club.

Hieronder volgen nog enkele foto's van de Keepers clinic (Voor grotere foto: klik rechtermuis op foto en kies afbeelding bekijken)

Terug naar het overzicht