•  

Bij SC Den Dungen loopt het naar wens…!

Tijdens de op 12 november 2018 gehouden Algemene Ledenvergadering bleek eens te meer dat Sportclub Den Dungen de zaken financieel en organisatorisch goed voor elkaar heeft. Er is sprake van een financieel gezonde vereniging waar een groot aantal (getalenteerde) commissie- en kaderleden op enthousiaste en kundige wijze mede uitvoering geeft aan het door het bestuur uitgestippelde beleid. Beleid dat erop gericht is voor de voetballende en korfballende leden een veilig sportklimaat te creëren.   Leden –zowel pupil, junior als senior- dient de kans geboden te worden om binnen zijn of haar mogelijkheden plezier te beleven aan hun favoriete sport. De hierbij horende sportieve ambities dienen aan te sluiten bij het verenigingsbeleid.

De uitvoering van beleid is zowel gericht op de primaire doelstelling als op maatschappelijk gerelateerde thema’s (o.a. duurzaamheid, rookvrij sportpark, intimidatie in de sport). Gezamenlijk (bestuur, (kader)leden, ouders, sponsors en supporters) blijven we werken aan de goede naam van onze de vereniging. Aanvaardbaar gedrag, normale omgangsvormen en sportiviteit blijven we daarbij stimuleren.

Afscheid werd genomen van bestuurslid Geert Mutsaars. Maar liefst negen jaar lang heeft hij de commissie Wedstrijdzaken aangestuurd en zelf daarbij de functie van wedstrijdsecretaris vervult. Een arbeidsintensief baantje. Het onderhouden van contacten met de KNVB en collega- verenigingen, het plannen van wedstrijden, inroosteren van scheidsrechters, regelen van weekenddiensten en het deelnemen aan de bestuursvergaderingen. Zo maar een greep uit het takenpakket van Geert! Met veel enthousiasme, tact, een flexibele opstelling en met invoelend vermogen heeft hij zijn werkzaamheden altijd verricht. Een echte clubman -inmiddels meer dan veertig jaar lid- die gelukkig betrokken blijft bij SC Den Dungen als begeleider van de voetballers van Den Dungen 1. Bestuur en leden danken Geert voor de fijne samenwerking en de kundige wijze waarop hij inhoud heeft gegeven aan zijn bestuurswerkzaamheden. We wensen hem veel geluk en succes toe voor de toekomst!

Terug naar het overzicht