•  

Gerrie van der Steen overleden

Binnen de voetbalafdeling van SC Den Dungen is geschokt gereageerd op het onverwacht overlijden van Gerrie van der Steen (70). Gerrie, de vrouw van vaste supporter Huub, de moeder van Brian (trainer/coach Den Dungen 3) en de oma van jeugdlid Sven is al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen onze Dungense voetbalgemeenschap.

Via haar man raakte ze verzeild bij Den Dungen om vervolgens de betrokkenheid nooit meer kwijt te raken. In het verleden heeft Gerrie kantinewerkzaamheden verricht voor onze vereniging en was ze actief bij de schoonmaak. In de tijd dat Brian de clubkleuren van VV Den Dungen hoog hield, ontstond er een supporterskern waar ook Gerrie deel van uit maakte. Dit groepje vaste supporters groeide uit tot een hechte vriendenclub die tot op de dag van vandaag onze vaandeldragers steunt. Op zondagmiddag in het clubhuis wordt er belangstelling getoond en is er tijd voor gezelligheid. Gerrie, een spontane, vriendelijke en gezellige vrouw, gaan we hierbij missen.

Het zo plotseling heengaan van Gerrie is een uiterst verdrietige gebeurtenis voor haar gezinsleden, maar ook een hard gelag voor haar trouwe medesupporters. Bestuur en leden betuigen hierbij hun medeleven en wensen hen de kracht toe om dit grote verlies te dragen.

 

Ook is er mogelijkheid voor iedereen om digitaal een condoleance of herinnering te plaatsen dit kan via de volgende link;

 https://levatio-uitvaartzorg.nl/condoleren?register=gerrie-van-der-steen---pijnenburg

Van al deze herinneringen krijgt Huub een boekje.

Terug naar het overzicht