•  

Samenwerking VV Den Dungen en Voetbalsupport

Hallo allemaal,

Wij zijn Voetbalsupport en hebben een droom! Doordat wij profclubs en bedrijven met amateurverenigingen verbinden kunnen wij de jonge voetballers en trainers van amateurverenigingen kosteloos opleiden. Doordat deze organisaties samenwerken aan deze droom geloven wij dat het hoogste potentieel haalbaar is. In samenwerking met FC Den Bosch & Jobinvest gaan wij professionele voetbaltrainingen verzorgen bij VV Den Dungen!

Dit nieuwe concept zorgt ervoor dat niet alleen de kinderen bij een profclub een professionele voetbaltraining krijgen, maar ook de kinderen bij de amateurvereniging. Naast de kinderen worden ook de jeugdtrainers van de vereniging betrokken bij dit concept. Doordat de trainers van de club professioneel en individueel begeleid worden versterken we de amateurvereniging geweldig.

Dit seizoen gaan wij van start bij VV Den Dungen en gaan wij de trainingen verzorgen van de JO10-1 en de JO12-1 op de woensdag. Naast het trainen van de spelers gaan we ook de jeugdtrainers van deze teams opleiden.

Het is uiteindelijk onze bedoeling dat elk jeugdteam en voetbaltalent op eigen niveau zo goed mogelijk wordt opgeleid. Uiteraard staat het plezier van de jeugd voorop.

Ben je benieuwd naar ons concept of wil je nog meer over ons te weten komen?

Bezoek dan onze website: www.voetbalsupport.nl

 

Terug naar het overzicht