•  

Geslaagde zeskamp seizoensafsluiting pupillen Korfbal en Voetbal

De zeskamp bij SC Den Dungen was er dit jaar voor het eerst ter afsluiting van het korfbal- en voetbalseizoen voor de pupillen (t/m 13 jaar). Dit omdat de traditionele afsluiting, het kamp helaas vanwege Corona niet kon doorgaan. Op zaterdag 4 juli was het dan zover, met in totaal 140 kinderen verdeeld over 12 teams werd er gestreden met plezier voor de eer (en een medaille voor de winnaars). 

 

Alle groepen waren verdeeld met een welp/mini tot en met een D-speelster/JO13 speler. Mooi om te zien dat het samenspel binnen de teams tussen korfbal en voetbal zo goed ging. Gelukkig zagen we dat ook bij de grote groep leiders. Er waren diverse grote luchtkussens en andere mooie en goed doordachte spellen. Om 10 uur klonk het startschot voor de eerste ronde, tijdens de lunch kregen de kinderen een frietje met een snack en na de lunch werd de allesbeslissende tweede ronde gespeeld. 

 

Tijdens de spannende prijsuitreiking waarbij de tussenstanden van de eerste en tweede ronde de nodige spanning met zich meebracht mocht team Zweden zich, met een kleine voorsprong op de andere teams, tot winnaar laten uitroepen.

 

Alle deelnemers kregen nog een snoepzakje en de winnaars een medaille.

 

Moe maar voldaan gingen alle kinderen rond 15 uur weer naar huis.

 

Speciaal willen we de Supportersclub en Ons Clubhuis bedanken voor hun inzet en natuurlijk ook alle fanatieke vrijwilligers die hierbij hebben geholpen!

 

Organisatie pupillenzeskamp 2020 SC Den Dungen

Terug naar het overzicht