•  

Jubilarissen Maandagmorgenploeg.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie hebben we al aangekondigd dat wij, SC Den Dungen, de maandagmorgenploeg willen bedanken voor hun jarenlange onvoorwaardelijke inzet. Donderdagavond 2 februari was het dan zover, tijdens een gezellig etentje bij de Majorca-bar werden de leden van de maandagmorgenploeg in het zonnetje gezet vanwege hun 60 jarige jubileum - Hendrik vd Boogaard, Peter vd Boogaard, Ad Broeren, Henk van de Veerdonk, Henk van der Doelen, Gerard Kastelijn, Joke van Alebeek en Williebert van Leeuwen (deze laatste bijna 50 jarig jubileum)

In de zestigere jaren van de vorige eeuw zijn ze allemaal begonnen op sportpark Paterstraat. Als actieve voetballers is hier de liefde voor vv Den Dungen ontstaan, de één iets meer getalenteerd dan de ander maar allen op hun eigen niveau hebben ze de clubkleuren van Den Dungen met verve verdedigd. Allemaal zijn ze vervolgens op hun eigen manier vergroeid geraakt met het groen-wit van Den Dungen en nooit te beroerd geweest om de club van dienst te zijn. Op vele fronten zijn deze mannen onze vereniging tot steun geweest. of het nu was als leider, trainer, scheidsrechter, bestuurslid, lid van een commissies, consul, avond- en weekenddienst, gebouwenonderhoud of als er een keer iets bijgebouwd moest worden, je kon altijd en onvoorwaardelijk een beroep op ze doen.
En sinds  2009 dus als klussenploeg, zijn ze iedere maandagochtend actief met het uitvoeren van allerlei bij de club voor handen zijnde klussen.

Al zestig jaar betrokken bij onze vereniging! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Waardering en respect is er voor de wijze waarop deze langdurige betrokkenheid inhoud wordt gegeven. Uiteraard hopen wij dat ze nog vele jaren in goede gezondheid plezier mogen beleven aan de mooie hobby die ‘ SC Den Dungen’ voor deze groep is.

Namens het bestuur van SC Den Dungen nogmaals van harte gefeliciteerd.


Terug naar het overzicht