•

Winst Den Dungen bij feestend DSC. 0-1 (0-0)

In Kerkdriel zijn ze in een feeststemming, DSC bestaat 90 jaar en dat moet gevierd worden en dus zijn wij erbij. Maar eerst moest er nog wel effe gevoetbald worden, de wedstrijd begon een uurtje eerder zodat we ons op tijd in het feestgedruis konden storten. De 1ste helft 2 ploegen die elkaar goed in evenwicht houden en niet echt tot grote kansen komen, dus de 0-0 ruststand was vanzelfsprekend. In de 2de helft lag het initiatief duidelijk bij Den Dungen, kansjes komen er ook maar scoren blijft lastig. Het duurt dan ook tot de 70 min alvorens we het net weten te vinden, een goede onderschepping en voortzetting van Dave de Veer gevolgd door een slim passje van Jens van Grinsven die daarmee Joep Kaarsgaren in scoringspositie brengt, de 0-1 is een feit. Even dringt DSC meer aan en omdat we wat achteruit lopen komen ze tot wat afstand schoten waarbij Ties Kooijmans ons via een knappe redding weer eens op voorsprong houd. Bjorn de Kort is nog 2x erg dicht bij de 2de treffer maar deze valt niet zodat we met 0-1 en 3 punten op zak aan de after party konden beginnen. Het feest was er niet minder om.