•

Den Dungen opent nieuwe seizoen met een overwinning.

Een goede voorbereiding werd gevolgd door een matig beker toernooi en dan vandaag de competitie start met een thuiswedstrijd tegen Haarsteeg. In de eerste helft waren we zonder echt goed te spelen de boven liggende ploeg. We wisten via een mooi genomen vrije trap van Stijn Lamers, die door Loek van Grinsven op waarde werd geschat en tot doelpunt gepromoveerd, op een 1-0 voorsprong te komen. Er kwamen voor de rust nog een aantal kansjes om op 2-0 te komen echter we waren niet scherp genoeg in de afronding. In de tweede helft een sterker Haarsteeg, maar de gelijkmaker konden ze niet afdwingen. Remco van Krieken was nog dicht bij een treffer maar zijn uitstekende kopbal werd prima onschadelijk gemaakt door de doelman van Haarsteeg. Haarsteeg kreeg vlak voor tijd hun grootste mogelijkheid toen hun spits vrij voor doelman Thies Kooijmans maar de bal ging voor ons aan de goede kant van de paal. Het bleef 1-0 en hierdoor mogen we de eerste 3 punten van het seizoen noteren.