•  

Week van de scheidsrechters

De week van de scheidsrechter (30 septemebr t/m zondag 8 oktober) is het moment daar dat we onze scheidsrechters weer de eer geven die hen toekomt.

Zonder scheids, geen wedstrijd!

De “week” van de Scheidsrechter is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De KNVB en ARAG roepen verenigingen, voetballers, korfballers en liefhebbers van de sport dan ook op om juist nu mee te doen en alle scheidsrechters te bedanken.

En hier doen wij als SC Den Dungen dan ook graag aan mee. Het leiden van een wedstrijd kan heel erg leuk zijn en is net als voetballen en korfballen ook een sport. Het is erg belangrijk dat het spel op een juiste manier wordt geleid, zodat de wedstrijd een fair en sportief verloop heeft. Dus ook wij staan achter de stelling dat er zonder scheidsrechter geen wedstrijd kan worden gespeeld.

Plezier hebben in het leiden van een wedstrijd is sterk afhankelijk van het gedrag van spelers, begeleiders en toeschouwers. Deze dienen respect te hebben voor de scheidsrechter, immers ook hij of zij is ook maar een mens, en fouten maken is menselijk.

Waarden en normen staan bij SC Den Dungen hoog in het vaandel en het tonen van respect voor een scheidsrechter zou dan ook een vanzelfsprekendheid moeten zijn.

Deze week spreken wij als sporters van SC Den Dungen onze waardering uit aan jullie als scheidsrechter. Wij zijn trots op jullie en we zien er naar uit om dit seizoen gezamenlijk nog menig mooie wedstrijd te kunnen beleven.

Namens al onze sporters

Bedankt

 

 

Terug naar het overzicht