•

Wederom winst tegen Real Lunet.

Net als in de thuiswedstrijd heeft Den Dungen geen kind aan Real Lunet en wint ruim met 1-4.

Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat Den Dungen de beter voetballende ploeg was, ondanks dat dit zeker niet onze beste wedstrijd was. Real gaf veel ruimte weg en dat zorgde ervoor dat we regelmatig gevaar konden stichten. Luuk van Loon had geen geluk met zijn afstandsschoten want de lat en paal stonden een openingstreffer vooralsnog in de weg. Echter in de 40ste minuut is het Silas Postma die ons op een meer dan verdiende 0-1 voorsprong schoot. 3 minuten later verdubbeld Remco Kersten de voorsprong en konden we met een 0-2 voorsprong gaan rusten. Na de rust dringt Real nog even aan en laat onze spel intensiteit te wensen over. Als vervolgens de aansluitingstreffer valt via een eigen doelpunt is echter iedereen weer wakker geschud en wordt de draad van voor de rust weer opgepakt. Wederom is het Silas Postma die de 1-3 binnen schiet en even later gooit Loek van Grinsven de wedstrijd definitief in het slot. Er volgen nog enkele kansen maar deze kunnen niet omgezet worden in doelpunten zodat het bij een 1-4 overwinning blijft. Na het paasweekend nemen we de draad weer op met een thuiswedstrijd tegen Helvoirt in deze spannende derde klasse C.