•  

G-voetbaltoernooi 2024 kent veel winnaars!

Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat het G-voetbaltoernooi op Koningsdag weer superleuk zou worden! De teams leefde al weken toe naar dit toernooi.  De weersvoorspellingen waren minder maar gelukkig viel het op de dag zelf mee. Het was goed vertoeven op en rond het voetbalveld. Dankzij enthousiaste voetballers en vrijwilligers ontstond er al snel een goede sfeer waarbij de mensen met een verstandelijke beperking volop genoten. Uitslag toernooi 1e RZR Combination, 2e RKSV Schijndel, 3e RKKSV Kruisstraat, 4e Stichting Buiten Gewoon, 5e  Binck-Boys en 6e Ouder en verwanten.
Na de wedstrijden volgde de traditionele penalty shoot-out waar menig voetballer al vanaf het begin naar uitkeken. Keeper Thies Kooijmans werd dusdanig op de proef gesteld en soms moest hij de bal nakijken als ie boven in de kruising werd geramd. De beste bij de dames was Denise Jansen (Kruisstraat) en bij de heren Ton den Engelsman (Schijndel).
Onze scheidsrechters Willy, Willem en onze hoofdscheidsrechter Harrie zorgde ervoor dat de wedstrijden en het penalty schieten weer sportief en gemoedelijk verliepen. Ook de medewerking van 'ons clubhuis' was weer goed geregeld.John van de Westelaken vatte tijdens de prijsuitreiking de middag samen met de woorden  ‘Sportiviteit en plezier gingen hand in hand, wedstrijden vol mooie voetbalacties, volop genietende spelers en knalharde rake penalty’s kent deze editie alleen maar winnaars’.

Winnaars Penalty schieten Denise Jansen en Ton den Engelsman

Winnaars G-voetbal toernooi 2024 RZR combination (Real Lunet, Zwaluw en Reinier van Arkel)

 

Hierbij bedanken we iedereen die er mede voor hebben gezorgd dat onze mensen met een verstandelijke beperking een mooie en sportieve middag hebben gehad.

ActiviteitenCommissie

Terug naar het overzicht