•

Den Dungen JO15-2

za 31 aug: Den Dungen JO15-2 - DESK JO15-3 (0 - 9)

Om dit jaar hoge ogen te kunnen gooien is een heus sterrenteam samengesteld. Adam, Jens, Randie, Bo, Niklas, Gijs, Sem, Kriek, Timo, Lucas, Max, Freek, Jur en Devin zijn de voetbalsterren van de JO15-2 van dit seizoen. Onder begeleiding van Ramon en Kasper en met de trainingen van Rowan wordt het hopelijk een topseizoen.

Vorige week werd de eerste (oefen-)wedstrijd tegen de buren van Gestel in een 1-0 overwinning omgezet met een wereldgoal van Freek en een geweldige wedstrijd van keeper Adam die een perfecte wedstrijd speelde. Vandaag was het andere koek. Tegenstander DESK was in de eerste bekerwedstrijd heer en meester en dat was niet vreemd omdat de meeste spelers van hun een kop groter en veel sterker waren. Onze jongens deden hun best, maar konden niet verhinderen dat DESK voor rust 3x wist te scoren,

De tweede helft ging het even hard, DESK speelde erg fysiek en dat was lastig voor onze boys die in balbezit soms aardig voetbalden maar gelijktijdig kwetsbaar waren in de omschakeling. Het werd uiteindelijk 0-9 al heeft de verslaggever van dienst maar 8 treffers genoteerd dus waar die 9de vandaag kwam, geen idee. Jammer jongens, de werkkust was er maar deze tegenstander was letterlijk en figuurlijk een maatje te groot.

za 11 mei 13.15u Den Dungen JO15-2 - RPC JO15-3
za 18 mei 13.00u SV BLC JO15-3 - Den Dungen JO15-2

0386 Onder 15 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)