•

Den Dungen JO15-2

za 14 sep: Den Dungen JO15-2 - OJC ROSMALEN JO15-9 (1 - 4)

De technische staf had dagenlang gepuzzeld over de opstelling en kwam uiteindelijk met een verrassend 3-4-3 systeem op de proppen. Met Sem als laatste man en Niklas links op het middenveld bleven we in de beginfase redelijk simpel overeind tegen OJC dat wel een paar handige spelers op het veld had staan. Na een kwartier was het de spits van OJC die iets teveel vrijheid kreeg en daar optimaal van profiteerde door de 0-1 te scoren. Onze mannen waren niet van slag en zochten naar een mogelijkheid om de tegenstander pijn te doen. Die kwam halverwege de eerste helft toen wij in het 16-meter gebied een indirecte vrije trap kregen. Timo en Kriek maakten eerst goede afspraken waarna Kriek het tikje breed van Timo omtoverde in een goal door de bal hard en laag in de hoek te schieten: 1-1

Onze mannen bleven hard werken en we leken met een gelijke stand de rust te halen maar OJC dacht daar anders over en 1 minuut voor de thee een goede aanval over rechts en de voorzet werd prima binnengetikt waardoor we toch met een 1-2 achterstand moesten gaan pauzeren. Een volgende tik volgde net na rust toen het door een ongelukkige eigen goal 1-3 werd. Gelukkig lieten we de koppen vandaag niet hangen en bleven we vechten voor een goed resultaat. Het voetbal was ook stukken beter dan vorige week en de felheid was ook weer aanwezig waardoor we ook een paar kleine kansen kregen. Helaas was vaak de laatste pass net niet goed genoeg of konden we de vrije man niet vinden. Lucas had een paar goede rushes aan de linkerkant en ook Randie liet zich een paar keer goed zien. OJC scoorde nog wel een keer waardoor de eindstand op 1-4 werd bepaald.

Van de 3 bekerwedstrijden was die van vandaag absoluut de beste, dit moet een goed gevoel geven voor de competitie die volgende week van start gaat. Lekker trainen, keihard werken en samen proberen te gaan voor een goeie pot voetbal dan moet het zeker goed komen. Succes mannen!

za 11 mei 13.15u Den Dungen JO15-2 - RPC JO15-3
za 18 mei 13.00u SV BLC JO15-3 - Den Dungen JO15-2

0386 Onder 15 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)