•

Den Dungen JO15-2

za 7 mrt: Den Dungen JO15-2 - Boxtel JO15-3 (3 - 3)

Door verplichtingen elders deze week geen uitgebreid verslag, maar een opsomming van de feiten en een samenvatting van enkele getuigen. Tegen Boxtel was iets recht te zetten na de ongelukkige nederlaag in de najaarscompetitie en de start was goed want binnen 10 minuten kwamen de boys op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Lieuwe. Halverwege de eerste helft werd de voorsprong verdubbeld door een eigen doelpunt van Boxtel en het werd zelfs 3-0 na een geslaagde één-tweetje tussen Mathijs en Max. Ongekende luxe, maar nog voor rust kantelde de wedstrijd. Boxtel scoorde 2x in korte tijd waardoor het weer een echte wedstrijd werd.

Na de thee kwam Boxtel weer op gelijke hoogte door de 3-3 te maken en dit bleek uiteindelijk ook de eindstand te worden. Een gemiste kans om in het spoor van koploper Haarsteeg te blijven, want er werd een 3-0 voorsprong verspeeld door te gemakkelijk doelpunten weg te geven en teveel kansen om zeep helpen. Jammer, maar as zaterdag weer een nieuwe kans op 3 punten, dan uit tegen DSC.

za 11 mei 13.15u Den Dungen JO15-2 - RPC JO15-3
za 18 mei 13.00u SV BLC JO15-3 - Den Dungen JO15-2

0386 Onder 15 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)