•

Den Dungen JO17-1

za 1 sep: Den Dungen JO17-1 - Zwaluw VFC JO17-1 (0 - 4)

we hadden vandaag een zware wedstrijd op de planning tegen hoofdklasser Zwaluw JO17-1.
De eerste 20 minuten verliepen nog goed we stonden goed en we kregen hier en daar nog wat kansen. Maar daarna ging het minder en vielen we een beetje uit elkaar daardoor ontstond er veel ruimte en zij kwamen meer aan de bal. Ze werden steeds sterker en in de laatste 10 minuten kwamen we snel 0-2 achter.

Na rust was er weinig verschil met de eerste helft we kwamen niet aan voetbal toe en het werd te rommelig waardoor hun kans na kans kregen. hier en daar kwamen er toch nog wat kansjes voor ons maar het lukte ons niet om te scoren. helaas kwamen zij nog op 0-4 maar door goed keepers werk van Evan bleef het daar ook bij.

Op naar volgende week tegen Hilvaria JO17-1

za 11 mei 14.45u Emplina JO17-3 - Den Dungen JO17-1
za 18 mei 15.15u Den Dungen JO17-1 - SC 't Zand JO17-4

0382 Onder 17 Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase)