•

Den Dungen JO19-1

za 4 nov: Tricht JO19-1 - Den Dungen JO19-1 (0 - 4)

DEN DUNGEN WINT EENVOUDIG MAAR VERGEET ZICHZELF TE BELONEN IN SUPERIEURE EERSTE HELFT!

Vandaag stond de wekker wat eerder doordat Tricht een zaterdagclub is. Maargoed zoals Kaj dan denkt; hoe eerder we beginnen, hoe we eerder we aan het bier kunnen.

Den Dungen begint geweldig aan de wedstrijd en creëert een flinke dosis kansen in de begin fase. Telkens wordt er opgebouwd van achteruit en Tricht wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Het duurt echter alleen vrij lang voordat de 0-1 valt. Voordat dit gebeurd zijn er namelijk al 5 100% scoringskansen verloren gegaan. Uiteindelijk maakt Jens eenvoudig de 0-1 na wederom een vlotlopende aanval.

In de 2e helft blijft t tempo hoog waardoor er wederom veel kansen worden gecreëerd. Uiteindelijk loopt Den Dungen nog uit tot 0-4 door treffers van Matthijs, Bryjan en Gijs die zichzelf wist te belonen voor het harde werken het gedurende dit seizoen en wij gunnen hem deze treffer dan ook van harte! Klasse Gijs! Uiteindelijk is het niveau van de wedstrijd de 2e helft wat minder dan 1e helft maar worden nu de kansen wel benut. En het scoren van doelpunten is volgens de KNVB een teamtaak waar aan voldaan moet worden, dus dat hebben we de 2e helft beter gedaan dan de 1e helft.

Mannen prima pot waarin we onze kwaliteiten weer hebben getoond, met name in de 1e helft. Het is belangrijk dat we ons op individueel als in teambelang blijven ontwikkelen en ook vandaag heb ik weer momenten gezien waarop we aantonen dat er progressie in de ploeg zit. Probeer zelf nog wat meer initiatief te nemen in balbezit waardoor de staf in de wedstrijd minder hoeft te gaan coachen maar je als speler zelf momenten gaat herkennen.

Volgende week is er geen wedstrijd waardoor de selectie zijn tijd goed kan besteden in het zonovergoten Den Bosch om daar te gaan doen wat Kaj het liefste doet: Bier drinken