•

Den Dungen JO11-1

za 9 sep: Den Dungen JO11-1 - Jong Brabant JO11-1 (7 - 2)

Vandaag tegen Jong-Brabant, veel regen voor de wedstrijd en in de warming-up. Tijdens de wedstrijd was het lekker droog. In het begin van de wedstrijd zien we al snel dat Jong-brabant voetballend erg sterk is. Overal driehoekjes en we lopen ons suf om ze bij te houden. Via een counter van Nik en Yannick, schiet Yannick de bal mooi hoog in de goal. Daarna gaat Jong Brabant nog meer druk zetten, maar keeper Willem is niet te passeren, hij pakt de ene na de andere bal uit de kruising. Jong Brabant weet toch gelijkt te maken 1-1. Op de counter komen we op 2 - 1 via Nik. Jong Brabant komt weer terug tot 2-2. Via altijd gevaarlijke corners (Roemer of Lo) kopt Nik de 3-2 in. We counteren lekker door en met de rust is het 5-2. In de tweede helft hebben we wat meer controle over de wedstrijd, mede doordat Jong Brabant de kopjes heeft laten hangen. We scoren nog twee keer, eindstand 7-2. Erg knappe overwinning, iedereen heel hard gewerkt, maar we hebben gezien dat we ons positiespel nog kunnen verbeteren.

za 11 mei 09.45u BMC JO11-1 - Den Dungen JO11-1
za 18 mei 08.30u Den Dungen JO11-1 - SV BLC JO11-1