•

Den Dungen JO11-1

za 2 dec: Haarsteeg JO11-1 - Den Dungen JO11-1 (2 - 1)

Na onze geweldige wedstrijd vorige week tegen de koploper FC Engelen, speelden we vandaag tegen Haarsteeg dat nog maar weinig punten had gehaald. We weten inmiddels dat dat in onze competitie niet veel zegt. Dat bleek ook in de wedstrijd, Haarsteeg had veel grote jongens en iedereen van hen ging erg stevig de duels aan. Er werd wat geduwd een schopje uitgedeeld en dan schrikken wij. We hebben het eerder gezien tegen Wilhelmina en ODC. Ploegen die het van het fysieke spelletje moeten hebben vormen een probleem voor ons. Zo goed als we de vorige week bijna alle duels wonnen, zo voorzichtig waren we vandaag in de duels en we bleven liever op twee meter afstand. Dan wordt het lastig. In de eerste helft zijn we slechts 1 keer in de buurt van de goal van Haarsteeg geweest. Haarsteeg was ook helemaal geen goed voetballende ploeg, maar op inzet wisten zij ons de eerste helft steeds vast te zetten op onze helft. Lorenza ging gelukkig we de duels aan. Ruststand 1-0. In de tweede helft ging het iets beter, we konden af en toe druk zetten en we kregen kansjes via Nik. Vaak maakte Haarsteeg overtredingen als het gevaarlijk dreigde te worden. Ook dat was nieuw voor ons. Op de counter scoort Haarsteeg de 2-0. Toen ging er bij ons toch een knop om en we gingen strijden voor de bal. Uit een mooie combinatie tussen Yannick en Nik scoorde Nik de 2-1. De laatste paar minuten waren erg spannend met afstandsschoten van Roemer en Yannick, maar de bal ging er net niet in. Volgende week nieuwe kans tegen Zwaluw.

za 11 mei 09.45u BMC JO11-1 - Den Dungen JO11-1
za 18 mei 08.30u Den Dungen JO11-1 - SV BLC JO11-1