•

Den Dungen JO13-1

za 4 mei: LRC JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (4 - 1)

Wederom moesten we een lange reis maken om een wedstrijdje te spelen. We begonnen aan de wedstrijd met Sem in de goal omdat Willem op vakantie was. Over de eerste helft kunnen we kort zijn want we kwamen veel te kort, de duels werden niet aangegaan of niet gewonnen en het spel was ver te zoeken ook positioneel stond het niet goed dus de 4-0 ruststand was een terecht feit. Maar ja een wedstrijd heeft 2 helften en na wat omzettingen en een portie inzet was de tweede helft geheel voor ons. Sem heeft wel geteld 2 ballen nog aangeraakt en de rest waren we op de helft van de tegenstander aan het spelen. Met een beetje geluk hadden we misschien nog terug kunnen komen maar dat lukte helaas niet mede doordat een doelpunt (onterecht?) niet werd goed gekeurd. Net voor tijd scoorde Thomas dan de (gezien de 2e helft) verdiende eretreffer 4-1. Jongens en meiden ondanks een belabberde 1e een prima 2e helft, als we zo voetballen als de 2e gaan we zeker nog punten pakken.

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1