•

Den Dungen JO13-1

za 18 mei: Haarsteeg JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (2 - 4)

Onder een stralende zon speelde we de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Bij winst zouden we over hun heen gaan in de stand dus stond er wel iets op het spel. We begonnen wat afwachtend en Haarsteeg kreeg meteen een grote kans maar keeper Willem keek hem langs. Dit was de wake-up call voor ons want niet veel later stonden we op een 0-1 door een goal van Daan. Haarsteeg hanteerde veel de lange bal en kon daaruit de 1-1 maken. Na een scrimmage voor de goal van Haarsteeg en een schot van ? werd de bal gestopt door een speler met zijn handen dus penalty. Ali nam zeer overtuigende de bal en schoot in de rebound de 1-2. Het spel golfde lekker op en neer met aan beide kanten kleine en grote kansen. Op slag van rust een mooie aanval van ons en Thomas kon deze ook afmaken 1-3. Rust. Na rust hadden we het moeilijk Haarsteeg drukte en kreeg ook een paar dotten van kansen maar onze Willem in de goal hield alles tegen. Halverwege de 2e helft was hij helaas kansloos en stond het 2-3. Nu ging Haarsteeg nog meer druk zetten maar ook wij konden na een omzetting er een paar keer goed uitkomen. Beide ploegen vochten als leeuwen en kregen wederom grote kansen. In de laatste minuut kon Thomas ons dan gelukkig in veilige haven schieten 2-4 en stonden we boven Haarsteeg. Jongens en Meiden een zwaar bevochten maar verdiende overwinning, volgende week nog zo'n pot en dan zit de competitie erop.