•

Den Dungen JO13-1

za 25 mei: Den Dungen JO13-1 - OJC ROSMALEN JO13-2 (4 - 2)

En daar is hij al weer de laatste wedstrijd van het seizoen. De wil om te winnen was er bij beide ploegen dus een mooie pot stond op het punt van beginnen. De broeders zoals Daryl in de bespreking zei begonnen goed aan de wedstrijd en kregen al vrij snel een paar goede kansen maar wederom gingen deze er niet in. Met goed verzorgd voetbal en lekker fel maar sportief spel was het als scheidsrechter een genot om te fluiten. OJC speelden niet slecht maar onze achterhoede stond vandaag goed en gaf de eerste helft geen kans weg. Ruud kreeg de beste kans om de score te openen maar zijn inzet werd knap van de lijn gewerkt en in de rebound schoot Femke de bal op de lat. Dus de ruststand was dan ook 0-0. Na rust brandde er een mooi gevecht op tussen Den Dungen en OJC want Den Dungen kwam al snel op 2-0 door Thomas die via een tegenstander scoorde en Ali die in de kluts de bal gelukkig mee kreeg en dan de bal over de doellijn liep. OJC liet hun kop niet hangen en kwam ook weer net zo snel weer op 2-2. Het spel ging op en neer en het was niet te zeggen wie er ging winnen want dan waren wij de betere en dan weer OJC. Uit een corner kon Lorenza met een bekeken schot de 3-2 maken en stonden we weer voor. OJC ging vol in de aanval de laatste minuten en met een counter via Thomas kon Nik de terug gelegde bal binnen schieten 4-2. De buit was binnen en zo eindigen we op een verdienstelijke 6 plaats met 5 gewonnen wedstrijden 1 gelijk en 5 verloren, 16 punten en een doelsaldo van 27-26 (+1). Jongens en Meiden bedankt voor een GEWELDIG seizoen namens John Martijn Daryl en Willie

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1