•

Den Dungen JO13-1

za 14 sep: Den Dungen JO13-1 - SV BLC JO13-1 (7 - 3)

De laatste wedstrijd in de bekerpoule tegen BLC. Een klein verlies zou volstaan maar we waren er toch op gebrand om ook deze 1e klasse ploeg een lesje te leren. BLC mocht aftrappen maar door meteen druk te zetten was de bal al snel voor ons door Nik, hij speelde meteen Giedo aan en deze zette Dirk vrij voor goal en zo was het na 21 seconden al 1-0. We waren de betere ploeg en bleven aandringen om de score verder uit te breiden. Halverwege de 1e helft was er een voorzet van Dirk, de tegenstander wilde de bal wegwerken maar nadat hij hem 3x had hooggehouden tikte Nik de bal maar in de goal 2-0. De 3-0 was een goal van Giedo die zich tussen 3 man wurmde en keihard onderkant lat binnenschoot. We verslapte hierna en na 2 kansen van BLC stond het 3-2. Op slag van rust kregen we een vrije trap net buiten de 16 en dat is een buitenkansje voor Roemer die hem dan ook beheerst in het hoekje schoot 4-2. In de rust werden wat puntjes aangescherpt en zo begonnen we aan de 2e helft. BLC begon goed en kwam met een vrije trap op 4-3. Het verschil werd al vrij snel weer naar 2 gebracht want na een mooi genomen vrije trap stond Ruud vrij voor goal en maakte beheerst de 5-3. Na 6-3 van Roemer was de wedstrijd wel gespeeld en kregen we nog een paar kansen. We scoorde na 20 seconden aan het begin en ook 20 seconden voor tijd kon Ruud scoren en zo wonnen we wederom dik verdiend met 7-3. Dame en Heren een mooi resultaat in deze poule want 3x winst is een goede generale voor de competitie. Deze week is er een makkelijke WWW: 1 ding is zeker wij zijn door in de BEKER.

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1