•

Den Dungen JO13-1

za 5 okt: Baardwijk JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (2 - 1)

Al vroeg in de competitie een topper op het programma, want beide teams hadden nog alle wedstrijden met overtuigende cijfers gewonnen. We vertrokken zonder Bjorn (wedstrijd A1) en Melvin (lappenmand) naar Wolluk. De warming was goed en na de oppeppende woorden begonnen we aan de pot. In de eerste 10 minuten werden we een beetje overrompeld door het felle en stevige spel van Baardwijk. In deze periode was de 1-0 dan ook verdiend te noemen. Geleidelijk kwamen we wat beter in ons spel en kregen we ook wat kansjes. Zo was Nik dichtbij de gelijkmaker maar een reflex van de keeper hield hem daarvan af. Net voor rust kregen we een vrije trap op een mooie plaats alleen zette de scheids de muur op 3m75 en hierdoor konden we de bal niet in de goal krullen. Rust. In de rust kregen we de opdracht om alles te geven en te proberen om minimaal een gelijkspel te halen. Nou de 2e helft was een mooie pot om te zien want beide teams gooiden er veel energie in en er werd voor elke bal gestreden. Iedereen dacht dat we op gelijke hoogte kwamen door een prachtig schot van Nik maar de bal ging via binnenkant kruising er weer uit. We putten hieruit veel kracht en de gelijkmaker hing in de lucht maar wat dan meestal gebeurt gebeurde dus ook en stond het ineens 2-0. Even gingen de kopjes omlaag maar meteen na de aftrap gingen ze alweer omhoog en gingen we op jacht naar de verdiende gelijkmaker. Na een pass van Roemer op Nik kon Daan Goossens het laatste tikje geven en hadden we weer hoop 2-1. Iedereen gaf alles en Dirk had de 2-2 op zijn schoen maar helaas ging deze er net niet in. Jongens en Lorenza petje af voor jullie inzet en jammer dat het vandaag net niet lukte. Normaal doe ik dit niet maar als je een compliment krijgt van de tegenstander dat je hun beste speler helemaal uit de wedstrijd haalt verdien je de titel man vd wedstrijd KLASSE RENS. WWW: Als je er echt alles aan doet, dan voelt verliezen toch nog een beetje goed.

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1