•

Den Dungen JO13-1

za 8 feb: Haaften JO13-1 - Den Dungen JO13-1 (1 - 2)

Een vroege wedstrijd vandaag en de opdracht was simpel zet de goede wedstrijd van vorige week door. Het veld was niet zoals we gewent zijn dus moesten we er vandaag wat harder voor knokken. In het begin hadden we het moeilijk en hadden geluk dat de uitstekende spits van Haaften zijn vizier nog niet op scherp had. Gedurende de 1e helft kregen we steeds meer vat op de spelers en werden dan ook steeds gevaarlijker. Uit een tegenstoot van ons kon Roemer met een mooi schot ons op 0-1 zetten en eerlijk gezegd dit was een beetje tegen de verhouding in maar wie boeit dat. Niet veel later werd ons een penalty ontnomen want een zuivere handsbal werd niet gezien door de scheids. Helaas werd het net voor rust weer gelijk door die spits. In de rust de nodige aanwijzingen en werd de opstelling iets aangepast. Achterin gingen Ruud en Ravi centraal spelen en Turbo Rens in de spits. Dit viel goed uit en we kregen al vrij snel wat kansjes. Uit een mooie aanval kreeg Rens de bal uit een kaats met Nik en Rens schoot mooi binnen 1-2. Er werd hard gewerkt door onze mannen en vooral Jurre en Giedo vielen goed in de 2e helft. We konden nu mooi counteren en hierdoor kregen we nog genoeg kansjes. Yannick schoot ook nog op de lat maar door de goede inzet kwam onze overwinning niet meer in gevaar. Jongens een hele mooie overwinning. WWW: Hard werken loont.

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1