•

Den Dungen JO13-1

za 5 sep: Den Dungen JO13-1 - SV Unitas'59 JO13-2 (3 - 2)

Vandaag mochten we op ons eigen sportpark de 2e bekerwedstrijd spelen en we hadden er zin. Na een lange warming up begonnen we aan de wedstrijd en kregen al snel een kansje door Jan, helaas was de kracht in zijn linker niet voldoende. De wedstrijd verliep rommelig van beide kanten alleen verloren wij teveel duels waardoor we het moeilijk hadden. Unitas kwam met een schot van afstand op 0-1. Het liep niet zo als we wilde maar toch kregen we nog 2 goede kansen op de gelijkmaker maar Ali en Thijmen stranden op de keeper. Op slag van rust kregen we een aantal corners tegen en maakte Unitas 0-2. De opdracht in de rust was duidelijk het moet feller en beter spelen en met de wind in de rug gebeurde dit ook. We zaten er nu wel kort op en speelden de ballen wel goed over en ook de posities waren beter bezet dus het was gewoon veel beter. Alex bracht ons na een mooie aanname en schot met rechts op 1-2. Er kwam weer geloof in de ploeg en er werd nog harder gewerkt. Ali die steeds meer een plaag werd kon met een strak schot de keeper laten grabbelen en zo stond het 2-2. De jacht op de overwinning was begonnen maar we moesten ook opletten dat we geen goal tegen kregen. Gelukkig stonden we achterin goed en ook keeper Daan hield als het nodig was zijn goal schoon. Vorige week ging het net voor tijd mis maar nu was het raak voor ons. Na een combinatie van Ties en Ali kwam Kay vrij op de 16, hij bedacht zich geen moment en schoot de bal met een krul in de verre hoek 3-2. De laatste minuten speelden we uit en de 1e overwinning was een feit. Jongens klasse 2e helft en we kunnen nog steeds door in de beker. WWW: Geef nooit op.

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1