•

Den Dungen JO13-1

za 12 sep: Den Dungen JO13-1 - Maliskamp JO13-1 (5 - 2)

Vandaag de laatste poule wedstrijd tegen Maliskamp voor de beker. Bij aanvang van deze pot stonden alle ploegen gelijk in punten en dus met een grote overwinning zou ons zo naar de volgende ronde kunnen brengen. De tactiek was duidelijk alleen zagen we er in de eerste helft niet veel van. We kwamen dan ook verdient met 0-1 achter want er werden geen duels aangegaan laat staan gewonnen. Net voor rust stond het ineens 1-1, Ali kreeg gelukkig de bal en bedacht zich geen moment om de bal er in te schieten. Met dit gelukje gingen we rusten en werden nogmaals door Teun aangesproken op de afgesproken tactiek. De tweede helft begon en er leek een ander Den Dungen op het veld te staan. Binnen een paar minuten hadden we al meer kansen gekregen dan de in de gehele eerste helft. Ravi zag een mooi schot gekeerd en Teun kopte op de kruising. Ali maakte met een mooie actie en een bekeken puntertje de 2-1. We waren nu de baas op het veld en er werd door alle spelers geknokt om te winnen. Het wachten was op de 3-1 maar uit een corner scoorde nu Maliskamp tegen de verhouding in de gelijkmaker. De kopjes en mouwen gingen omhoog en we gingen wederom op jacht naar de overwinning. Doordat we nu wel goed druk zetten kregen we ook kansen en Alex kon met een mooie actie de 3-2 maken. Maliskamp probeerde weer gelijk te maken maar met goed counterspel kregen wij de beste kansen. Op randje buitenspel kon Ties ons 4-2 brengen en zo de wedstrijd in veilige haven schieten. In de laatste minuut scoorde Ali zijn derde van de wedstrijd en dus een hattrick 5-2. Met een mooie overwinning was het wachten op de uitslag van de andere wedstrijd en die bleek goed genoeg om de volgende ronde van het bekertoernooi te halen. Jongens een prima tweede helft maar begin eens de wedstrijd met deze instelling, maar toch gefeliciteerd met deze mooie overwinning. WWW: Ik ga voetballen en neem mee? weet niet meer wat het was oh ja mijn tas.

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1