•

Den Dungen JO13-1

za 18 sep: Den Dungen JO13-1 - BMC JO13-1 (3 - 3)

Vandaag alweer het 3e verslag waarvan nu 2x tegen BMC. De vorige keer werden we getrakteerd op een grote nederlaag dus wilden we nu kijken of we al een stapje hebben gemaakt in ons spel. Na een paar minuten even weer wennen aan de posities die weer net iets anders waren ingevuld ontstond er een mooie wedstrijd. Na een kleine 10 minuten ontfutselde Keano de bal en stuurde hij Louka de diepte in. Louka liet zijn tegenstander zijn hielen zien en ronde de bal beheerst af 1-0. Er werd hard gewerkt maar ook het positiespel is al verbeterd en dat stemde de trainers en leiders goed. De wedstrijd ging gelijk op en er waren kansjes aan beide kanten. Het zag er naar uit dat we de voorsprong tot de rust konden vast houden maar een als voorzet bedoelde bal viel er bij de 2e paal nog net in 1-1. In de rust natuurlijk de complimenten voor de spelers maar ook werden de puntjes op de i gezet. De tweede helft begonnen we weer goed en na een paar minuten kregen we een vrije trap. Daan nam deze snel op Thom die zo vrij voor de keeper kwam, hem omzeilde en de 2-1 binnen kon lopen. Helaas konden we niet lang genieten van de voorsprong en stond het al weer 2-2. Beide teams gaven alles en zo ontstond er een prachtige pot voor de grote groep supporters. Keano kon ons voor de 3e keer op voorsprong zetten door vanaf randje 16 met een goed schot te scoren 3-2. Ook nu was het genieten van korte duur en werd het 3-3. We probeerden nog, maar de krachten waren zachtjes aan het vervagen en gelukkig ook bij de tegenstander waardoor we dik verdiend een gelijkspel over de streep trokken. Jongens prima pot en zorg dat we deze stap verder uitbreiden. Nu ik weet dat tegenstanders ons verslag lezen voor tactische info moet ik ze natuurlijk niet te veel wijzer maken dus hier weer de WWW: Het lijkt erop dat we het beginnen te snappen, we maken nu al wat stappen.

ma 6 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - Nieuwkuijk JO13-1
za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1