•

Den Dungen JO13-1

za 23 okt: Den Dungen JO13-1 - Wilhelmina JO13-1 (1 - 3)

Dit is al de laatste wedstrijd van de 1e competitie maar we wilden hem toch goed afsluiten. Deze keer weer een aantal afmeldingen dus moesten we weer gebruik maken van Mo en ook Luuk en Terry kwamen ons helpen om te winnen. We begonnen goed en de eerste 10 minuten waren we oppermachtig en dit resulteerde in een kans voor Mo na een pass van Louka maar helaas ging deze net langs. En zo vaak zie je het dat de bal ineens aan de andere kant in het netje ligt 0-1. Niks aan de hand en we probeerde weer te gaan voetballen maar pats boem 0-2. Even waren we van slag maar al snel pikte we de draad weer op. We kregen weer de overhand maar we keken bij rust tegen een 0-3 achterstand. In de rust waren we het allemaal er mee eens dat we de betere ploeg waren maar hun de goals hadden dus na rust op jacht naar de goals. Weer begonnen we goed en kregen weer kansen. Mo raakte de lat en even later was het Daan die een vrije trap op de kruising schoot. Met nog iets meer dan 10 minuten kwamen we dan toch op het scorebord, na een corner van Nick kopte Mo de 1-3 binnen. We gingen nu vol op de aanval en na een mooie voorzet van Terry kon Louka net niet de bal erin glijden. Omdat wij constant wilden aanvallen kreeg ook Wilhelmina kansen maar de verdediging Stan, Luuk, Maarten, Sam en uitblinker Gijs zorgden ervoor dat er geen goal meer in ging. Helaas konden wij ook niet meer scoren en verloren we onze beste wedstrijd tot nu toe. Jongens goed gespeeld en nu is dit de standaard dus volgende keer weer beter spelen. WWW: Met de neuzen dezelfde kant op, kom je aan het eind wel in de top.

za 18 mei 13.00u NLC'03 JO13-1JM - Den Dungen JO13-1
wo 22 mei 19.00u Den Dungen JO13-1 - CHC JO13-1

• Ma : 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1
  • Wo: 18.45 tot 20.00 uur KL 2 Veld 1