•

Den Dungen JO13-2

za 9 sep: Den Dungen JO13-2 - BVV/Timmermans Infra JO13-2 (1 - 9)

Vandaag de eerste thuiswedstrijd en meteen op het hoofdveld. De voorbereiding verloopt niet vlekkeloos, Jens ligt in de lappenmand en met 2 afmeldingen moesten we een beroep doen op Roemer en Nik van de E1. Gelukkig is Jur weer een beetje herstelt maar in de warming up viel Jelle geblesseerd af. Dus met wat gepuzzel begonnen we aan de wedstrijd. Het is nog steeds wennen aan het grote veld en ook vandaag stonden we in het begin niet goed en lieten we de tegenstander te makkelijk weglopen. Na de 0-3 konden we eindelijk zelf een keer aanval opzetten dit leidde tot een hoekschop. Koen nam hem en een speler sloeg de bal weg en dat mag niet dus een penalty. Koen pakte de bal en schoot hem op zijn Neekens binnen 3-1. Meteen daarop werd Roemer weggestuurd maar helaas schoot hij op de keeper. De tegenstander was toch wel beter en zo gingen we rusten met een 1-7 stand. In de rust iedereen weer op zijn positie gezet en verteld hoe het moet. Na rust ging het wat beter en stonden de spelers beter. Gelukkig voor ons deed de tegenstander het ook wat slordiger en konden we de schade beperkt houden en werd het maar 1-9. Jongens het is wennen maar we willen wel dat iedereen en wij bedoelen ook iedereen er keihard voor werkt en niet zo snel de moed opgeeft ook al sta je misschien niet op je favoriete plaats. WWW: winnen of verliezen doe je samen.

wo 8 mei 19.00u Den Dungen JO13-2 - Hedel JO13-1
za 11 mei 11.00u ST Alem/RKVSC/Heerewaarden JO13-1 - Den Dungen JO13-2
za 18 mei 11.30u Den Dungen JO13-2 - DBN'22 JO13-1