•

Den Dungen 3

zo 8 okt: Den Dungen 3 - OSC'45 2 (3 - 0)

Den Dungen zet wedstrijd na slechte eerste helft naar hun hand.

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen OSC'45 2 op het programma, een ploeg waar we het afgelopen jaren altijd moeilijk tegen hebben gehad. De wedstrijd begon om 11:00, wat op zich een prima tijd is, behalve als er bij sommigen nog Duitse Schlagermuziek door het hoofd galmt. Het 3e begon daardoor belabberd aan de wedstrijd en kwam niet aan voetballen toe. Het enige gelukkige aan de eerste helft was dat OSC'45 ook geen geweldige wedstrijd speelde en daardoor de stand na 45 minuten nog 0-0 was. De thee had het 3e goed gedaan, want snel naar rust werd het krachtsverschil duidelijk. Jeroen zorgde na een goed opgezette aanval voor de verdiende 1-0 voor Den Dungen. Daarna drukte het 3e door en 10 minuten later was het Rob die na een schitterende aanname de bal in de hoek schoot: 2-0. OSC'45 probeerde nog iets te forceren, maar al snel duidelijk was dat het eerder 3-0 zou worden dan 2-1. Die 3-0 kwam uiteindelijk via een penalty, toegekend door een uitstekend fluitende scheidsrechter. Yannic was degene die de pingel voor zijn rekening nam en schoot onhoudbaar binnen. Daarna waren er nog enkele mogelijkheden om verder uit te lopen, alleen de stand bleef bij 3-0.

Het 3e toonde veerkracht na een dramatische eerste helft en kan met 7 punten uit 3 wedstrijden tevreden zijn met de seizoenstart! Komende zondag volgt een uitwedstrijd tegen TEC 2 uit Tiel.