•

Den Dungen 5

zo 7 okt: BMC 5 - Den Dungen 5 (5 - 3)

Vandaag treedt DD5 op tegen BMC. Een mooie derby met ook nog eens mooi weer om te voetballen. BMC nog met 0 punten, dus een mooie uitdaging om ze daarop te houden.

DD5 wint alweer de tos en mag kant kiezen. Op een best mooi veld gaat de wedstrijd beginnen. Al meteen blijkt dat BMC zo slecht nog niet is en we worden snel onder druk gezet. Gevaarlijke momenten worden door DD5 onderschept maar toch door slap verdedigen is het BMC dat op voorsprong komt, 1-0. Een moment later een soortgelijke voorzet die te makkelijk weggeven wordt, wordt weer slecht verdedigd en het staat alweer 2-0. De 3-0 volgt snel. De leider moet nu snel ingrijpen en laat al wat spelers warm lopen. DD5 op het veld schakelt ook en door een aanval via Azur en afronder Paul staat het 3-1. Wat wissels worden gemaakt en DD5 krijgt voor rust nog heel wat kansen.

RUST (3-1)
Geen wijzigingen in de rust maar wel vol met vertrouwen om in Berlicum toch de winst te pakken.

De tweede helft begint BMC sterk en na een paar minuten is het alweer 4-1. Het ziet er nu wel heel slecht uit voor DD5, de tijd begint nu ook te dringen. DD5 zet aan en dankzij wat mooie acties van Randy, kan hij schieten en het staat 4-2. Misschien kan er nu nog iets gebeuren. Azur is weer goed bezig en hierdoor krijgt Rick een kans en hij mist deze niet. Het is nu 4-3 en er is nog heel wat tijd te spelen. Het spel gaat op en neer en weer een scheidsrechter die geen penalty's wil geven (maar daar ligt het niet aan). Door een counter van BMC worden zij wel gevaarlijk en komt de stand uiteindelijk op 5-3.

Bar slechte wedstrijd jongens. Hopelijk was dit eenmalig en kunnen we volgende week wel weer wat puntjes pakken. Pluspunt is wel dat Azur en Frank van DD4 met ons mee hebben gedaan, bedankt!