•

Den Dungen 6

zo 6 sep: RKVSC 2 - Den Dungen 6 (1 - 2)

Na de eerste thuiswedstrijd was t nu tijd voor de eerste uitwedstrijd. Op een heerlijke grasmat tussen de appelbomen maakte John zijn rentree tussen de lijnen en Stijn zn debuut.

Beide ploegen waren behoudend en slordig in de passing. John vond t zo spannend dat ie dr bij ging liggen. Onze eerste echte kans kwam kort daarna toen Guus aangespeeld werd in de zestien. Onze Bosschenaar hield t overzicht en Tim scoorde de 0-1! De laatste minuten van de eerste helft gingen we 'gallery play' spelen met Stijn en Ciske die een panna uitdeelden.
Na een donderpreek in de rust door kandidaat-bondscoach Mark was scherprechter Daan de enige de zn niveau overtrof. De een kansarme wedstrijd bleek t met weinig kansen. Dan zul je altijd zien dat de tegenstander zn moment krijgt en pakt, 1-1. DD6 pakte weer het initiatief maar de reflexen van de andere doelverdediger waren verbluffend. In zn enthousiasme spoorde hij zn teamgenoten zo aan: "Kom op mannen, maak je onsterfelijk". Het tegenovergestelde bleek waar, Sander stond een-op-een. Na lang wachten ging de bal via de verdediger, keeper en Tim zn hoofd tussen de doelpalen! 1-2, de winnende en wat een frommelgoal. Het zat ons vandaag bepaald niet tegen. Volgende week tegen BVV sluiten we de bekergroep af in de wetenschap dat we doorbekeren. De cupfighters deden t weer!