•  

Weekenddienst Zaterdag.

In navolging van een herschikking van taken voor de weekenddienst op zondag bij de seniorenwedstrijden zal vanaf zaterdag a.s. ook de taakinhoud van de jeugdweekenddienst enigszins wijzigen.

Een aantal in de zogenaamde “terreinknechtenfunctie” opgenomen werkzaamheden zullen verdeeld worden over weekenddienst en teambegeleiders. Het is absoluut niet de bedoeling om de werkdruk van onze vrijwilligers zodanig te verhogen dat men het plezier in deze

mooie hobby verliest. In principe komt het erop neer dat een veelheid aan taken die door één persoon werden uitgevoerd nu verdeeld worden over meerdere mensen. Ook de teambegeleiders zullen hier nadrukkelijk bij betrokken worden.

Heel concreet gaat het om het openen en sluiten van lokalen, het uitdelen van limonade en thee, uitgifte en inname van intrap- en wedstrijdballen, het plaatsen van cornervlaggen en het tussendoor fatsoeneren van de kleedlokalen.

Jeugdcoördinator Rien v.d. Broek zal vanaf zaterdag de zaak begeleiden.

Verder zijn er werkprogramma’ s aanwezig in het wedstrijdsecretariaat en zullen en zullen er tijdschema’ s beschikbaar zijn, waarin opgenomen wordt welke werkzaamheden op welke tijdstip uitgevoerd dienen te worden. We zijn ervan

overtuigd dat ons jeugdkader zich ook nu weer loyaal opstelt om er gezamenlijk voor te zorgen dat de zaken rondom onze jeugdteams perfect verlopen.

Met dank voor jullie medewerking!

Terug naar het overzicht