•  

Pupil van de week - Tjeerd van Kessel

Het is de bedoeling dat bij alle thuiswedstrijden van onze vaandeldragers van ons eerste elftal er een pupil (E of F speler) de wedstrijd voorbereiding meemaakt, de aftrap verricht en als mascotte fungeert voor het team.

Het programma ziet er dan ongeveer als volgt uit:

De pupil en zijn ouders/begeleiders zijn om 2 uur welkom op het sportpark en melden zich bij het wedstrijdsecretariaat. In afwachting van een begeleider van ons eerste team wordt ze wat te drinken aangeboden en krijgt de pupil een leuk T shirt. Dan hup mee naar de kleedkamer om de wedstrijd voorbereiding mee te maken en een gesigneerde voetbal in ontvangst te nemen. Daarna de warming up meemaken enz,enz, om uiteindelijk de aftrap van de wedstrijd te verrichten.

Dan zit de taak van de pupil van de week erop en mag hij samen met zijn ouders/begeleiders plaats nemen op de gereserveerde tribuneplaatsen om de wedstrijd te bekijken of eventueel huiswaarts keren.

Een vol programma dus, maar het beloofd wel heel leuk te worden.

Hoe word ik nou pupil van de week ?

Door loting zodat iedereen de kans heeft om het te worden. Per thuiswedstrijd wordt er een team gekozen en uit dat team word vervolgens weer een speler uitgeloot. Het spreekt voor zich dat elk pupillenteam aan de beurt komt.

De pupil van de deze week is:

Naam: Tjeerd van Kessel

Leeftijd: 8 jaar

School: De Wegwijzer

Groep: 5

Lerares: Christel

Voetbalteam : F2

Favoriete club : PSV

Favoriete voetballer: Mark van Bommel

Leuk ?: Tennissen en Tafeltennis

Terug naar het overzicht