•  

Samenvatting Jaarvergadering.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 31 oktober j.l. heeft het bestuur verantwoording afgelegd over het gevoerde beleid in het seizoen 2004/2005.

Inleidend werd vooral het eendrachtig optreden van alle vrijwilligers geroemd. De kracht van onze club schuilt met name in de inzet van alle vrijwilligers die op vele verschillende onderdelen, ieder op zijn of haar eigen wijze, het beste beentje voorzetten in het belang van RKVV Den Dungen.

Zowel het jaarverslag als de financiële stukken werden goedgekeurd. Ten aanzien van het financiële verslag werd van bestuurszijde opgemerkt dat de opzet van de administratie en de presentatie van de cijfers in het lopend seizoen zal gaan wijzigen. Als je binnen de club streeft naar openheid in de communicatie mag dat nog meer dan tot dusver het geval is in de financiële zaken tot uiting komen. Wat dat betreft zal ook de begrotingsmethodiek enigszins wijzigen. Meer dan voorheen zal er met het toekennen van budgetten rekening gehouden worden met de opgezette organisatiestructuur

en de verantwoordelijkheid die bestuursleden hier in willen nemen.

Het privatiseringsvoorstel werd unaniem gesteund door de aanwezige leden. Samen met de gemeente Sint Michielsgestel is er voor de korte termijn naar een alleszins redelijke oplossing gezocht. Met name de gebouwen zullen aan de wettelijke eisen (hygiëne en veiligheid) moeten voldoen!

Onze organisatie is erop afgestemd en met de voorgestane zelfwerkzaamheid kunnen we, ondanks de problematische staat van de gebouwen en het gebrek aan trainingsaccommodatie zowel nu als op 1 januari 2006 (dan is privatisering echt een feit) met trots zeggen dat we op “ons” sportpark zijn!

Belangrijkste conclusie: bestuur en leden willen gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor een vereniging waar je op een plezierige manier je sport kunt bedrijven. Niet alleen op korte termijn steken we daar energie in, maar ook op de wat langere termijn gaan we met elkaar aan de slag om in de kern Den Dungen een plezierige voetbalvereniging te behouden!

Kortom een prettige jaarvergadering waarin het bestuur op alle fronten steun ondervond van de leden!

Terug naar het overzicht