•  

Laatste nieuws uit bestuurskamer.

Hoofdsponsor:

het bestuur heeft overeenstemming bereikt met All Communications om als hoofdsponsor te fungeren gedurende de komende drie seizoenen.

Ze zijn de opvolger van Loonbedrijf Jennissen en Autobedrijf van der Steen, die er aan het eind van dit seizoen maar liefst vier jaargangen op hebben zitten als respectievelijk hoofd- en subsponsor. Verloren gaan deze bedrijven niet voor onze club, want men heeft aangegeven altijd wel binding met de voetbalvereniging te willen blijven houden en op enigerlei wijze voor ondersteuning te zullen zorgen.

Een mooi gebaar!

De nieuwe hoofdsponsor zal direct na het ondertekenen van het contract kort worden geïntroduceerd, waarna een officieel tintje volgt bij de start van het seizoen 2006/2007. Uiteraard zal er aan het eind van het seizoen ook de nodige aandacht en dank uitgaan naar onze

scheidende hoofd- en subsponsor.

All Communications is overigens geen onbekend bedrijf voor onze club, want ook op dit moment is men al als sponsor betrokken bij onze voetbalvereniging, namelijk als shirtsponsor van onze D-2 pupillen en als schenker van de trainingspakken van de A1 junioren.

Commissie Financiën:

tot op heden waren al onze commissies vertegenwoordigd in het bestuur door de commissievoorzitters. Anders gezegd: elk bestuurslid stuurde een commissie aan. Uitzondering hierin vormde tot op heden de commissie Financiën. Deze situatie was historisch gegroeid er werd dus met respect voor allen die 3 hierbij betrokken waren tot dusver gehandhaafd. In de loop der tijd is echter gebleken dat deze constructie niet altijd de slagvaardigheid van het bestuur ten goede kwam. Met instemming van eenieder gaan we enkele kleine verschuivingen doorvoeren waarmee op bestuurlijk vlak voordelen behaald kunnen worden. Bij wijze van proef wordt voorlopig als volgt gehandeld. Wim Venrooy blijft penningmeester, maar treedt terug uit de Commissie Financiën. Hans van Lieshout woont vanuit zijn hoedanigheid als voorzitter van de Commissie Financiën voortaan de bestuursvergaderingen bij. Voor de taakinhoud van beide functionarissen wordt nadrukkelijker onderscheid gemaakt tussen de beleidsmatige en uitvoerende kant op het gebied van financiën. Uitwerking hiervan geschiedt in de komende weken.

Samenwerking DVC en Flash:

er wordt op dit moment geïnventariseerd hoe bepaalde zaken in een samenwerkingsovereenkomst vastgelegd moeten gaan worden. Het gaat daarbij dan onder andere over de te plaatsen verlichting, het gebruik van de velden en gebouwen in de Paterstraat en de wijze waarop verrekening van kosten dient plaats te vinden.

In de maand mei dienen we de zaken concreet in beeld te hebben.

Terug naar het overzicht