•  

Nieuwe hoofdsponsor RKVV Den Dungen!

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt All Communications de hoofdsponsor van RKVV Den Dungen.

All Communications is een Dungens bedrijf dat vanaf de liberalisering van de telecom-markt met nieuwe formules actief is in de telecomwereld. Voor de voetbalvereniging is hiermee de opvolger bekend van Loon- en grondver-zetbedrijf Jennissen en autobedrijf van der Steen, die gezamenlijk inmiddels gedurende vier seizoenen als respectievelijk hoofd- en subsponsor de voetbalclub financieel ondersteunen.

Door de ondertekening van het contract op zaterdag 4 maart j.l. werd de afspraak bekrachtigd dat vanaf 1 juli 2006 het eerste team van Den Dungen de naam van All Communications gedurende drie seizoenen gaat uitdragen.

Chris van Alebeek en Ton van Roosmalen, de beide vennoten van All Communications vinden het de moeite waard om zich met spon-soractiviteiten in te zetten voor RKVV Den Dungen. Het spreekt hen aan dat er binnen de heldere organisatiestructuur die de voetbalvereniging kent een groot aantal vrijwilligers actief is, waardoor vele Dungenaren uit alle lagen van de bevolking in de gelegenheid gesteld worden hun favoriete hobby uit te oefenen. De toekomstige sponsor gaat zich met een goed gevoel binden aan de Dungense voetbalclub, terwijl RKVV Den Dungen op haar beurt bijzonder verheugd is met de wijze waarop All Communications de club een warm hart toedraagt.

Op de website zijn de foto’ s te zien van de contractondertekening (Foto's -> Algemeen).

All Communications is te bereiken onder telefoonnummer 073-6123340 of per e-mail allcommunications@home.nl

Terug naar het overzicht