•  

Weinig voetbal; wel nieuwe hoofdsponsor

We hadden het onze wedstrijdverslaggevers zo gegund om direct na de verplichte rust vanwege het carnaval de pen ter hand te nemen om u deelgenoot te maken van de meesterlijke prestaties van hun team. Het zat ook dit keer echter niet mee!

In het eerste weekend van de maand maart zorgde Koning Winter voor de nodige ongemakken. Op zaterdag verdreef de vorst ons van het voetbalveld en op zondag zorgde een sneeuwbuitje van een half uur direct voor aanvang van de eerste wedstrijden voor doorhalingen in het wedstrijdschema.

Nagenoeg geen wedstrijdverslagen, maar uiteraard wel nieuws in dit clubblad.

Er valt altijd wel iets te melden bij onze vereniging. Het bestuur bereikte namelijk een akkoord met een nieuwe hoofdsponsor. Zoals bekend zijn Loonbedrijf Jennissen en Autobedrijf van der Steen aan hun laatste seizoen bezig als respectievelijk hoofd- en subsponsor. Maar liefst vier seizoenen lang waren ze bereid in genoemde categorie als geldschieter te fungeren.

Met ingang van het seizoen 2006/2007 zal All Communications de hoofdsponsor van onze voetbalclub worden. In dit clubblad meer nieuws hierover.

Terug naar het overzicht