•  

Vrijwilligersbeleid

VRIJWILLIGERSBELEID

Aan: leden, ouders van jeugdleden tot 16 jaar en supporters

Van: werkgroep vrijwilligerswerk

Betreft: verzoek tot invulling formulieren

Datum: maart 2006

Zoals aangekondigd in het clubblad de Groen Witter willen wij een up-date maken van het vrijwilligersbestand. Onder het item downloads vindt u een tweetal formulieren die van belang zijn voor het verzamelen van informatie voor het opzetten van een gegevensbestand om uitvoering te geven aan het vrijwilligersbeleid binnen onze voetbalvereniging.

We maken onderscheid in een inventarisatieformulieren en een aanmeldingsformulier. Het inventarisatieformulier is vooral bestemd voor diegenen die reeds vrijwilligerswerk verrichten, terwijl het aanmeldingsformulier specifiek bedoeld is voor personen die vrijwilligerswerk voor onze club willen gaan verrichten.

Nog even op een rij welke doelgroepen we verzoeken de formulieren in te vullen.

· Voor ouders van kinderen tot de 16: om aan te geven dat ouders al vrijwilligerswerk doen, vult men het inventarisatieformulier in, terwijl het aanmeldingsformulier ingevuld wordt wanneer men bereid is vrijwilligerstaken te willen gaan verrichten.

· Van jeugdleden boven de 16 om aan te geven dat jeugdleden al vrijwilligerswerk doen, vult men het inventarisatieformulier in, terwijl het aanmeldingsformulier ingevuld wordt wanneer men bereid is vrijwilligerstaken te willen gaan verrichten. Het aanmeldingsformulier kan ook gebruikt worden voor familieleden of kennissen die bereid zijn vrijwilligerstaken voor onze vereniging te gaan verrichten.

· Senioren: om aan te geven dat senioren al vrijwilligerswerk doen, vult men het inventarisatieformulier in, terwijl het aanmeldingsformulier ingevuld wordt wanneer men bereid is vrijwilligerstaken te willen gaan verrichten. Het aanmeldingsformulier kan ook gebruikt worden voor familieleden of kennissen die bereid zijn vrijwilligerstaken voor onze vereniging te gaan verrichten.

· Supportersclub om aan te geven dat supporters al vrijwilligerswerk doen, vult men het inventarisatieformulier in, terwijl het aanmeldingsformulier ingevuld wordt wanneer men bereid is vrijwilligerstaken te willen gaan verrichten. Het aanmeldingsformulier kan ook gebruikt worden voor familieleden of kennissen die bereid zijn vrijwilligerstaken voor onze vereniging te gaan verrichten.

We vertrouwen erop dat u allen bereid bent tot het verstrekken van de gevraagde gegevens en het beantwoorden van de gestelde vragen.

Wij rekenen op uw medewerking! Hartelijk dank!

BIJLAGEN:

- inventarisatieformulier vrijwilligers RKVV Den Dungen

- aanmeldingsformulier vrijwilligers RKVV Den Dungen

Voor de bijlage zie web site onder "Downloads".

Terug naar het overzicht