•  

Tempo maken

Na de zoveelste afgelasting op zondag lijkt het erop dat we tempo moeten gaan maken, willen we op tijd klaar zijn met het competitievoetbal.

Gelukkig kon onze jeugd wel aan de slag, maar van zaterdag op zondag trok de vorst over het land met als gevolg dat menig consul moest besluiten dat het omwille van de veiligheid ondoenlijk was wedstrijden door te laten gaan. Dat gold ook voor ons clubje. Reden temeer om dus vanaf heden alvast elk weekend vrij te houden om de laatste voetbalpartijen af te werken.

Onze overkoepelende organisatie (de KNVB) wil in verband met de naderende wereldkampioenschappen tijdig verlost zijn van alle beslommeringen rondom het amateurvoetbal. En dus moet er tempo gemaakt worden met de afwikkeling van de nog te spelen wedstrijden. Hoewel wij van mening zijn dat voetballen in de maand mei net zo attractief is als het afwerken van avondwedstrijden en dubbele programma’s in een weekend, zijn wij overgeleverd aan de voorschriften die de voetbalbond ons op dit gebied stelt!

Als we vervolgens al die inhaalpartijen succesvol afwerken, is het leed overigens wel te overzien! En nou maar hopen dat zowel onze senioren- als jeugdteams in de laatste maanden van dit seizoen al die uitgestelde ontmoetingen met genoegen en een goed resultaat afsluiten.

Terug naar het overzicht