•  

Snoepactie

Aan: Ouders/verzorgers van alle F,E, D-pupillen

Net als vorig jaar willen we dit jaar met alle pupillen van onze voetbalvereniging weer deelnemen aan de Snoep-actie. Waarom, vraag je jezelf misschien af ???

Het antwoord is heel simpel: Zo kan ook jij een klein steentje bijdrage om de voetbalclub te steunen. Met deze actie halen we namelijk met alle pupillen een mooi geldbedrag op wat geheel ten goede komt aan onze jeugdafdeling. Zaterdag 1 april krijgen alle pupillen (F, E, D-spelers) 5 pakketjes met overheerlijke Merci-crocant snoepjes. Deze pakketjes worden door jullie verkocht voor €3,- per stuk. Hiervan komt €1,20 per pakketje ten goede aan onze vereniging. Op deze manier steun ook jij de jeugdafdeling van onze voetbalclub!!!

De bedoeling is dat het geld (totaal dus 5x3,00 = €15,-) in de bijgevoegde envelop met je naam erop wordt ingeleverd op zaterdag 8 april of op zaterdag 15 april in de jeugd-bestuurskamer. Hier zal altijd iemand aanwezig zijn om het geld in ontvangst te nemen. Als beloning voor de steun krijgt iedereen die alle 5 de pakketjes verkocht heeft een leuke verrassing mee naar huis !!!

Wij hopen iedereen hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als er vragen zijn horen wij ze graag! Alvast reuze bedankt voor jullie medewerking,

De jeugdafdeling

Terug naar het overzicht