•  

Laatste Groen Witter seizoen 2005-2006

In een tijd dat het u eerder “oranje” dan “groen wit” voor de ogen ziet, durven wij het toch aan om ons in deze officieel laatste “Groen Witter” van het seizoen te beperken tot de belangrijkste feiten die onze eigen voetbalvereniging aangaan.

Tussen al het WK-nieuws dat over hen uitgestort wordt, kunnen onze clubmensen het Dungense voetbalnieuws overigens ook nog wel eens als een welkome afwisseling zien.

Onze jeugdspelers (en ook hun ouders) kijken in ieder geval reikhalzend uit naar deze laatste uitgave in het seizoen 2005/2006, omdat men weet kennis te mogen nemen van de team-indelingen voor het komend seizoen. Bij het doornemen van de teams kunnen onze jongens (en enkele meisjes!) in de aanloop naar het nieuwe seizoen alvast eens met hun ploegmaats een praatje maken over hoe leuk men het vindt straks samen te mogen voetballen.

Naast de nodige mededelingen voor de maanden die voor ons liggen, wordt er af en toe ook nog even teruggeblikt en bijgepraat! Voor dit moment lijkt ons dat voldoende. Met de eerste officiële Groen Witter van het nieuwe seizoen zijn we terug in de week van 28 augustus 2006. Daarvoor verschijnt nog wel een extra uitgave onder de naam “ d’ n Aftrap”, waarin u alle informatie voor het nieuwe seizoen aantreft.

Met genoegen hebben de vrijwilligers van de Commissie Communi-catie leden, ouders, supporters, sponsors en andere betrokkenen een seizoen lang op de hoogte gehouden van de sportieve en be-stuurlijke zaken die onze club aangaan. Zowel met onze papieren Groen Witter als met onze website voorzien wij nog steeds in een behoefte. De enkele jaren geleden gekozen formule om wekelijks de actualiteiten van onze voetbalvereniging zowel op papier als digitaal te leveren, wordt door u allen als zeer plezierig en zinvol ervaren. Een reden temeer hiermee door te gaan!

Een woord van dank is op zijn plaats aan al die mensen die ons hierbij van dienst waren. Dat geldt voor inzenders en verwerkers van kopie (zowel in clubblad als op de website) tot aan adverteerders, drukkers en bezorgers toe. Gedurende het gehele seizoen hebben we gemerkt dat er sprake is van een buitenwoon betrokken “team” dat er alles aan doet om de informatievoorziening binnen onze vereniging zo efficiënt en plezierig mogelijk te laten verlopen. Ook in het nieuwe seizoen staan we voor u klaar! Een fijne tijd toegewenst! Tot augustus!

Terug naar het overzicht