•  

Goed seizoen

Uiteraard kan onze vereniging zeer tevreden zijn met de sportieve resultaten die behaald zijn door de senioren van Den Dungen 8 en 10 en de E-2 pupillen. Voornoemde teams toonden zich de beste in hun klasse en werden als zodanig gehuldigd als “de Kampioenen”!

Niet alleen voor de afzonderlijke teams zijn deze mooie prestaties van groot belang, maar ook voor de goede naam van onze vereni-ging. In dat verband mogen we ook trots zijn op onze selectie. Als de vaandeldragers van onze club presteerden de spelers van het eerste en tweede het om zonder schorsingen de competitie door te komen! Ook fair play is van grote waarde voor de uitstraling die een vereniging heeft! Voor het eerste team was de nacompetitie net een brug te ver, maar werd met een tweede plaats in de competitie toch een eervolle vermelding verdiend. Het tweede wist zich aan het eind van de competitie goed te herstellen en kon zich met aansprekende resultaten toch nog in de middenmoot nestelen.

Dank aan alle senioren, junioren en pupillen en hun begeleiders die de eer van onze club op een waardige manier hoog gehouden hebben! Laten we afspreken dat we in het nieuwe seizoen met dezelfde inzet en sportiviteit de voetbalsport blijven beoefenen.

Terug naar het overzicht